Soc l’Eva Santana, vaig néixer a Badalona en una nit de tempesta del mes de juliol. Quan era petita, el que més m’agradava era llegir i ho feia sempre pel carrer, topant amb fanals i trencant ulleres. Escric des que anava a l’escola i vaig descobrir que podia explicar les meves pròpies històries.

Vaig publicar el meu primer llibre l’any 1995 però no vaig tornar a publicar res fins al cap d’uns quants anys. Quan va sortir el primer llibre de l’Oriol Pelacanyes, l’any 2014, vaig començar a publicar més seguit. Des d’aleshores escric diversos llibres cada any i m’hi dedico d’una manera més regular. A més a més, com que sempre m’havia agradat dibuixar, però no en sabia, vaig decidir aprendre’n, ja de gran, en una escola per a adults on, gent com jo, sentíem curiositat per aprendre coses que no ens havien ensenyat a l’escola. Ara puc il·lustrar els meus propis contes o les històries d’altres autors.

Penso que els llibres ajuden els nens a convertir-se en persones increïbles.

Vaig estudiar Joieria al Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres,de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya i a l’Escola Massana.

He estat coordinadora de l’ARA Kids (el suplement infantil del diari ARA), del 2011 al 2013, i he dirigit la revista Súpers del canal Super3 durant set anys.

Actualment intento viure del que més m’agrada: escriure i dibuixar.

retratRetocat

La gent es pensa que els escriptors, els il·lustradors i en general les persones creatives, som gent excèntrica, que ens agrada fer coses que els altres no fan, o que veiem les coses d’una manera una mica diferent de la resta de la gent. Francament, no sé per què ho diuen!

A %d blogueros les gusta esto: